RSS

Kieu tah ari boga pamolah sex beda teh… karunya ka batur.

03 Mar

Dina hiji waktu, bade diayakeun kejuaraan sperma. Sing saha2 anu bisa pang gancangna jadi budak, Eudeuk dibere hadiah ku Majikan. Lamun budak awewe rek dibere boneka, lamun budakna lalaki dibere sapeda.

Sorak kabeh tah sperma. Kabeh sperma ngayakeun persiapan, maklum da jumlah na jutaan, tapi pemenangna ngan sa urang. Bakating kuhayang juara, loba persiapan anu dilakukan para sperma.

Aya anu fitness, lari, senam, aya nu ngetes kecepatan lari, renang, balap sapeda. Latihan kung fu dll.Pokokna naon weh anu matak fisik bisa naek kekuatanana. Malah aya anu nginum raosjoss jeung Viagra sagala.

Pas sang Majikan tos mulai pemanasan, sperma kabeh geus ngarasa suasana persaingan nu panas.Gempa leutik dugi ka gempa 10 SR, goyang maju mundur, teu ngaleungitkeun konsentrasi para sperma.

Hingga hiji waktu, si Majikan ngagorowok..”Aarggghhhhh…”.

Eta tandana lomba dimulai…

Beretek, heyaaaaaaaa……jutaan sperma lumpat pa heula heula neang calon pi budakeun. Beuki lila beuki menciut… loba nu berguguran…. Harita keur terjadi sprint hebat, sakitar 100 sperma anu emang geus jarago.

Ujug2, ti tukang kadangu sora meni tarik ..”Hiiuuuuunnggggggggg wessssss…”. Katingal bayanganana wungkul, aya hiji sperma anu keur lumpat ngabelesat, meni tarik, jiga make elmu kidang kencana da… weessssssss… “Anjirrrrrr uy, saha eta…!!! Koplok meni tarik-tarik teuing lumpat teh….”, cek sperma anu kapiheulaan.

“Geus kabeh, rek nanahaon sacape2 urang neang pi budakeun… moal meunang, si koplok eta pasti juarana…, geus weh ayeuna kabeh urang cicing didieu, ngantosan ajal menjemput”. Cek batur na putus asa.

“Enya, satujuuuuu…. Nepi kaditu modar, teu nepi modar… geus weh cicing lah didieu….”. Kabeh sperma sperma anu geus nepi ka tempat eta, cicing, diuk, jeung sedih. Kieu ceuk maraneh na teh : Nasib aing kudu maot didieu. Geus ayeuna mah moal bisa neang pi budakeun teh… Kuring mah masrahkeun sakabehanana ka jungjunan gusti Alloh nu maha kawasa…..

Teu lila, ti hareup belesat datang deui, si sperma anu boga elmu kidang kencana teh…..

“Eh, naha balik deui..??”, cek nu hiji. “Hu’umnaha balik deui ari sia… lain geus juara..???”, cek nu baturna keneh. Bari hese nafas jeung nyeupeung dada saking capena, maneh na ngomong bari nununjuk ka arah tukang… “Aing… hhhhh, aing … kehed, katipu…!! Di.. ditu mah lain pi budakeun, tapi Tai, koplookkk..!!”.

Teu nyangka Plen, Dunungan teh nuju sodomi geuning. Bedulll teh…!!

 
1 Komentar

Ditulis oleh pada Maret 3, 2011 in Omez

 

One response to “Kieu tah ari boga pamolah sex beda teh… karunya ka batur.

  1. Rizal sunda

    November 13, 2011 at 1:24 pm

    Hoyong janten,nu nyerat..manawi tiasa Boss abi ti Kab.Tasikmalaya..heureuy boss..manawi tiasa..

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: